Gratis Parterapi

Kommunalt betalt parterapi

Jeg er tilknyttet Mariagerfjord Kommunes ordning med gratis rådgivning til par. Det betyder at kommunen betaler de første 5 samtaler I har med mig.

Hvordan får vi betalt parterapi

Alle par i Mariagerfjord Kommune der har børn mellem 0 og 18 år, kan henvende sig til kommunen og få et henvisningsnummer. Herefter tager I kontakt til mig, så aftaler vi den første samtaletid.

Om Psyk. Wøhler

Mit navn er Maria Wøhler, jeg er uddannet psykolog fra Aalborg Universitet og har arbejdet med terapi i 10 år. Jeg tilbyder individuelle samtaler og parterapi.

Jeg har 10 års erfaring som privatpraktiserende psykolog. Derudover er jeg tilknyttet Mariager Højskole som psykolog og er parrådgiver i Mariagerfjord kommune.

Jeg arbejder med udgangspunkt i dine behov og din problemstilling og trækker på flere forskellige anerkendte metoder i mit arbejde.

Ud over egen praksis, er jeg tilknyttet Mariager Højskole som psykolog og er parrådgiver i Mariagerfjord kommune.

Privat har jeg været gift og har fire børn i skolealderen.

Min klinik ligger i forbindelse med vores lille gårdhave. Her vil jeg modtage dig og vise dig til rette.

Spørgsmål og svar

Du kan enten ringe eller skrive til mig og så aftaler vi en tid.

Du kan også udfylde formularen her på siden, så ringer jeg dig op så snart jeg kan.

Når vi mødes første gang, vil jeg byde dig velkommen, vise dig/jer rundt og fortælle lidt om mig selv.

Derefter vil jeg spørge ind til hvad du/I forestiller dig, at jeg kan hjælpe med. Måske ved du det allerede, ellers vil jeg hjælpe dig med at finde frem til det. Vi vil bruge god tid på at komme i dybden og jeg vil fortælle hvordan jeg forestiller mig at vi kan arbejde med det du kommer med.

Jeg vil runde samtalen af efter ca 55min (85min for parsamtaler) og vi kan aftale en eventuel ny tid.

Byrådet i Mariagerfjord Kommune har besluttet at tilbyde forældre, som har problemer i parforholdet, tilskud til samtaler hos en psykolog. Formålet er at forhindre et brud eller gøre et eventuelt brud mindre konfliktfyldt.

Forældrepar kan modtage op til fem til otte samtaler. Ønsker du at få del i denne mulighed, kan du henvende dig på borgerservice og få mere information.

Jeg er ikke medlem af den offentlige sygesikringsordning, så du kan ikke få tilskud med henvisning fra lægen.

Du kan få samtalerne med rabat, hvis du køber et klippekort på 5 eller 10 samtaler

Afbud skal ske senest 24 timer før aftalen, enten på e-mail: psykolog@wohler.dk eller på telefon: 51907036. For sen aflysning medfører, at du skal betale for konsultationen, selvom du ikke har benyttet dig af den, da tiden er afsat til dig, og ikke kan nå at blive tildelt en anden.

Ved tegn på sygdom beder jeg dig aflyse vores aftale. I sådanne tilfælde kan man aflyse mindre end 24 timer før samtalen.

Betaling sker via mobilepay eller på regning.

For gratis parterapi sker betalingen via aflevering af henvendelsesblanket fra kommunen ved første samtale.

Jeg har pligt til at bryde min tavshedspligt, hvis der er alvorlig risiko for at du eller andre kommer til skade. Jeg har pligt til at underrette kommunen, hvis jeg er bekymret for et barns trivsel og udvikling.

Klinikken har lukket i skolernes ferie, herunder hele sommerferien.

Som psykolog har jeg journaliseringspligt, og skriver derfor journal efter hver samtale. Jeg har tavshedspligt, og det er derfor kun mig der har adgang til din journal. Håndskrevne noter inderholder kun initialer, disse malkuleres efter de er arkiveret digitalt.

Alle journaler er opbevaret elektronisk på en sikker server, der er krypteret. Efter endt forløb opbevares journalerne og tilhørende bilag i 5 år, hvorefter de slettes.

Alle mails jeg modtager, går ind på en sikker server,, hos protonmail. Serveren er krypteret og lever op til den nye persondataforordning (GPDR). Alle mails indeholder et link og en kode, således at klienter kan tilgå en sikker mailkorrespondance.

Videokonsultation sker ved servicen WhereBy, dette kræver intet download, men kører gennem internetbrowseren. WhereBy imødekommer alle EUs krav til sikker databehandling. 

Jeg har en databehandleraftale med alle mine digitale leverendøre og du kan som klient altid kræve dine oplysninger udleveret.